Feb 6, 2015

1 YIL SONRA YENİDEN, MANŞETTEN!

1 YIL SONRA YENİDEN, MANŞETTEN!


Bugün Liseli LGBTİ Oluşumu'nun kuruluş yıldönümü. Bundan 1 yıl önce ilk toplantımızı yaptıktan sonra gerici AKİT Gazetesi "Sapkınlar Liselere de El Attı" başlığıyla kuruluşumuzu duyurmuştu. Bugün 1. yılımızı kutlamaya hazırlanırken bir başka haber de gericilikte Akit'le yarışan Vahdet Gazetesi'nden geldi.

Vahdet Gazetesi, içerisindeki hakaret içeren sözcükleri çıkarttığımızda amaçlarımızı başarılı bir biçimde bir araya getirmişti. 7 Şubat günü yapacağımız film gösterimini, 8 Şubat günü katılacağımız "Laik ve Bilimsel Eğitim İstiyoruz" mitingini, mitingin devamı olan ve 13 Şubat günü yapılacak okul boykotunu, cinsiyetsiz tuvalet talebimizi ve daha bir çok başlığı neredeyse eksiksiz biçimde haberleştiren Vahdet'in bu paket haberini, 1. yıl hediyesi olarak görüyor ve teşekkür ediyoruz!

Bizler yıllardır meydanlarda, mahallenizde ve hatta evinizin içinde direndik. Artık büyüyoruz, güçleniyoruz! Evlerden taşıp sokaklara çıkıyoruz! Sokağı okula, meclise taşıyoruz. Bizler hep vardık, varolmaya devam edeceğiz! Kan damlayan kalemleriniz de nefret kusan ağızlarınız da bizi bugüne kadar durduramadı, bundan sonra da durduramayacak! Sizlerin nefreti, bize güç katıyor, teşekkürler!

Nefret kusan kampanyalarınıza boyun eğmiyoruz! 8 Şubat Kadıköy'de mitingdeyiz. 13 Şubat'ta örgütlü olduğumuz tüm şehirlerde boykottayız. Gerici, faşist homofobik eğitim sisteminize karşı ayağa kalkıyoruz! Ve ardından, her şehirde tüm liseli sapkınlar okullardayız, sokaklardayız, hatta evinizde sizinle aynı odadayız!

İlgili haber: http://www.gazetevahdet.com/sapkinlarin-hedefi-liseliler-8458h.htm

Liseli LGBTİ Oluşumu

No comments:

Post a Comment