Aug 16, 2014

Liseli LGBTİ'ler Piknikte Buluşuyor!

Sıcakları Koliliyoruz!

Yazın başında yoğunduk, LYS falan derken “Yaza merhaba” pikniği yapamadık. Ancak yaza veda pikniğini atlamıyoruz. Ağustos’un ortasında yazın gitmeyeceğini bilsek de, ümit ediyoruz. Sıcakları “kolileyip” uzaklara yollamak istiyoruz. Sıcaklar kolilenemezse de, alternatif çok tabii bu piknikte!  Liseli olan ve kendini liseli hisseden herkesi pikniğimize bekliyoruz. 22 Ağustos Cuma günü 12.00’de Yıldız Parkı’nın güney sınırı olan Çırağan Caddesi kapısında buluşuyoruz.

Pikniğe nasıl katkılarım olabilir?
Pikniğe gelirken istediğiniz türde yiyecek- içecek getirebilir veya getirmeyebilirsiniz. Yine aynı şekilde grup halinde oynanan oyunlardan getirebilir ya da getirmeyebilirsiniz. Bunlar dışında ip, hamak vs. gibi malzemelerinizi de getirebilirsiniz.
Not: Tabak, bardak gibi şeyler getirecek olanların, kağıt malzemeden yapılanları getirmesi çok daha sağlıklı olacaktır.

Nasıl geleceğiz?
Taksim, Yenikapı ve Eminönü’nden Ortaköy’e giden otobüslere binip, Çırağan veya Yahya Efendi duraklarında indiğiniz takdirde buluşma kapısına kolaylıkla ulaşacaksınız. 12.00- 13.00 arasında Çırağan Caddesi tarafında olan kapıda, arkadaşlarımız sizi bekliyor olacaklar. Geç kalacaklar ise, daha önce mail (liselilgbti@gmail.com) veya Facebook’tan mesaj (facebook.com/liselilgbti) atarlarsa, geldikleri zaman ulaşmaları için bir irtibat numarası vereceğiz.

Sorularınız için yine liselilgbti@gmail.com adresine mail atabilir veya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.  

Kurtlarımızı dökmek, kaynaşmak, oynamak hatta belki oynaşmak için, seni de bekliyoruz! 

No comments:

Post a Comment